banner bijdekreek

Welkom

Terrein &Omgeving

Cultuur

Natuur

Links

Tarieven & Reserveren

Contact & Route

Corona

bijdekreek vd dijk huis
Ons kampeerterrein is destijds aangelegd onder begeleiding van Brabants landschap. 
Er is gebruik gemaakt van inheemse bomen en struiken. Op het terrein ligt een kikkerput en om het terrein ligt de kreek en diverse slootjes. Kikkers, spechten, buizerds, uilen, kwikstaartjes en de ijsvogel zijn o.a. ook bij ons te gast. Beschutting is er van de boswallen, diverse solitaire bomen en de bloemendijk langs ons terrein. Het riet langs de kreek, sloot en vijver is in het najaar ruim 2 m. hoog.

Er is veel ruimte per kampeerder, wij hebben geen aangelegde plaatsen, de tentkampeerders mogen zelf een plek uitzoeken. Voor toercaravan, vouwwagen of kampeerbusjes hebben we ruim plek bij de ingang van het terrein. Er is een "little library", een speel/sportkist en de ontdekkist staan. Onze folderpost is zeer uitgebreid en een beginpunt voor wandelen, fietsen en cultuur.

Wij zijn gelegen in een polderlandschap (akkerbouw) met veel, door de eeuwen heen in onbruik geraakte, dijken en dijkjes. In de omgeving zijn verschillende natuurgebieden en de historische plaatsen zoals Bergen op Zoom, Tholen en Willemstad. bijdekreek in de avondzon
De West Brabantse Waterlinie, een bolwerk van forten en vestingswerken ligt om ons heen.
Van onze gasten horen wij meestal dat de erg verbaasd zijn dat het hier zo mooi is. 

In Nieuw Vossemeer (2 Km.) kunt U terecht voor de dagelijkse boodschappen en diverse horeca. Boodschappen doen bij de boer? Er is een plattegrond van West Brabant met alle automaten en winkeltjes, in de zomermaanden is er ook een streekproducten veiling op Tholen.

bijdekreek zonsondergang